Kontakt

Nedregårdvegen 1, Moa

Straumsheim Glass og Fasader åpnet 9. september det nye kontoret på Moa i Ålesund.

Fredag 9.september 2022 ble en merkedag for Straumsheim Glass og Fasade AS.

Åpner nye lokaler sentralt på Moa, Ålesund - Du finner oss her.


Siden 9. september finner man fasadeentreprenøren Straumsheim Glass og Fasade AS nå også sentralt på Moa i Ålesund. Selskapet, som har levert vinduer, dører og fasader i aluminium i over 50 år til små og store prosjekter i og utenfor regionen, har hovedkontoret sitt i Straumgjerde.
Med nyåpningen av dette kontoret ønsker Ole Straumsheim, daglig leder i Straumsheim Glass og Fasade AS, å komme nærmere kundene.

- Et nært samarbeid er veldig viktig for oss og gjør realiseringen av gode og bærekraftige bygg mulig. Om det er privatpersoner, byggentreprenører og -mestre eller andre aktører i byggebransjen: alle er hjertelig velkommen til å treffe oss for en uforpliktende prat og en kopp kaffe, forteller Ole.

I tillegg til å møte Straumsheims representanter i Nedregårdsvegen 1, får besøkende også muligheten til å både se og kjenne på Schüco produkter som er utstilt i lokalene: - Vi gleder oss over vårt lille showroom. Det gjør en forskjell om man bare ser på skisser eller kan ta fysisk på et produkt. For eksempel er det lettere å forklare forskjellen mellom en Schüco foldedør og en skyvedør ved å vise den direkte til kunden, tilfører daglig lederen Ole.

Adresse: Nedregårdsvegen 1, 6010 Ålesund

I tillegg til dette skal også Straumsheim Glass og Fasade AS være med på Boligmessen i Ålesund i år igjen: 28. til 30. oktober i Sparebanken Møre Arena. Med et mobilt Schüco showroom finner besøkende selskapet på stand A-07 ikke langt unna fra hovedinngangen. Mer info under https://boligmesse.no/nb/messer/boligmesse-alesund-2022/

Ole Straumsheim, daglig leder i Straumsheim Glass og Fasader åpnet 9. september det nye kontoret på Moa i Ålesund.