Kontakt

Serviceavtale Dørautomatikk

En dørautomatikk kan styres fra mange forskjellige impulsgivere, eksempelvis adgangskontroll, porttelefon, albuebryter eller radar. Dersom det benyttes dørautomatikk på dører med to fløyer brukes normalt en dørkoordinator som sørger for at dørene lukkes i riktig rekkefølge.

Skyvedørsautomatikk

Vi leverer dørautomatikk fra GEZE. GEZE automatiske dørsystemer gir nesten ubegrensede muligheter for utforming av dører. Moderne innovative dørløsninger, hvor det først og fremst satses på kapasitet, sikkerhet, komfort og design,- gjør automatiske dørløsninger fra GEZE til et blikkfang i ethvert inngangsparti.

Service avtale

Trenger du service avtale ? ta kontakt på post@straumsheim.no

Regelmessig vedlikehold og kontroll av dørsystemer er viktig og har avgjørende betydning for driftssikkerheten. Ved manglende vedlikehold er det risiko for at døren blir upålitelig, hvilket kan medføre fare for personskade. Ved regelmessig vedlikehold oppnås økt effektivitet og levetiden på produktene forlenges, du sparer derfor både tid og penger ved å inngå en serviceavtale.

En serviceavtale er din garanti for at det kun utføres arbeid av autoriserte montører og at det utelukkende benyttes originale reservedeler. Avhengig av ønsker, plassering og funksjon utføres serviceettersyn en, to eller fire ganger årlig. Hos oss får du ingen ubehagelige overraskelser.

Hvis uhellet er ute så er du alltid velkommen til å kontakte oss, uansett om du har serviceavtale eller ei.